Voor het verkrijgen van grip op toekomstig succes en het werken aan een stralende toekomst voor je organisatie hebben we een gevarieerd en aantrekkelijk dienstenaanbod ontwikkeld voor leidinggevenden, adviseurs en toezichthouders. Aan elk van deze diensten ligt de Straleno Methodiek ten grondslag.Straleno Masterclasses  (Transparant)

Straleno Masterclasses

Lees meer

Adviesdiensten

Straleno adviesdiensten

Lees meer

Straleno Handboek (Transparant)

Straleno handboek

Lees meer

Monitors straleno

Straleno monitors

Lees meerStraleno Masterclasses  (Transparant)

Straleno masterclasses

De Straleno masterclasses zijn bedoeld voor iedereen die:

  • Geïnspireerd willen worden door nieuwe ziens-, denk- en werkwijzen op het gebied van strategisch management.
  • Nieuwe manieren wil leren kennen om meer grip te krijgen op het toekomstig succes van organisaties.

De eendaagse mini masterclass Grip op toekomstig succes is een uitstekende basis om daarmee te beginnen, waarbij je tevens kennismaakt met de baanbrekende Straleno Methodiek.

Daarop volgend zijn specifieke masterclasses beschikbaar voor leidinggevenden, adviseurs en toezichthouders/commissarissen, die ieder vanuit hun eigen rol en verantwoordelijkheid willen werken aan toekomstig succes.

De masterclasses worden aangeboden met openbare inschrijving.Straleno adviesdiensten

De Straleno adviesdiensten zijn bedoeld voor leiderschapsteams, directieleden, bestuurders en ondernemers die ondersteuning zoeken bij het verkrijgen van meer grip op toekomstig succes voor hun organisatie. Voor de vijf verschillende levels van grip zijn specifieke adviesdiensten ontwikkeld die door in Straleno gespecialiseerde adviseurs uitgevoerd kunnen worden.

De adviesdiensten worden uitgevoerd door Straleno adviseurs die zijn gespecialiseerd in toepassing van de Straleno Methodiek. Als gids begeleiden we je door het pad naar meer grip en naar een toekomstbestendige koers voor je organisatie. Het streven daarbij is om bestuurders en leiderschapsteams zodanig te ondersteunen, dat zij na afloop van de dienstverlening zelfstandig en zonder externe ondersteuning in staat zijn om de grip te behouden. En dat ze ook in de toekomst met elkaar de juiste strategische keuzes kunnen blijven maken en doorvoeren voor hun organisatie.Adviesdiensten

Straleno Handboek (Transparant)

Straleno Handboek

Het online Straleno Handboek is ontwikkeld voor leidinggevenden en adviseurs die toekomstgericht willen werken aan de bloei van organisaties. Het handboek beschrijft de stappen op weg naar grip op toekomstig succes, evenals de concepten, tools en technieken die van belang zijn bij het doorlopen van elke stap. Bovendien bevat het handboek hints en tips en voorbeelden van concrete (geanonimiseerde) uitwerkingen bij andere organisaties. Het handboek is geen receptenboek, maar dient meer als een reisgids voor degenen die actief willen werken aan toekomstig succes van organisaties.

Het handboek is een uitwerking van de Straleno Methodiek. Het wordt in abonnementsvorm aangeboden, aangezien het regelmatig wordt geüpdatet op basis van nieuwe inzichten en ervaringen. Het Straleno Handboek bevat verschillende papers over specifieke vraagstukken die aan de orde komen bij het strategisch managen evenals een wiki waarin de belangrijkste termen uit de Straleno Methodiek worden belicht.Straleno Monitors

De Straleno Monitors verschaffen leiders nieuwe inzichten in hun eigen organisatie. Dat kunnen inzichten zijn in de toekomstbestendigheid/strategische uitgangspositie van hun organisatie en in de strategische vooruitgang die in de achterliggende periode is geboekt. De monitors registeren het (subjectieve) sentiment van de leiders in een leiderschapsteam over deze vraagstukken op een bepaald moment. Daardoor ontstaat uiteindelijk een geobjectiveerd beeld van een leiderschapsteam over belangrijke strategische vraagstukken en de strategische sterktes en kwetsbaarheden van een organisatie.

De monitors zijn eenmalig te gebruiken, bijvoorbeeld voor reflectie door een managementteam op de toekomstbestendigheid of de strategische uitgangspositie. Ze zijn echter ontwikkeld als monitor, om zo gedurende een langere periode trends waar te nemen over de strategische uitgangspositie en de strategische vooruitgang die wordt geboekt.

De monitors worden aangeboden in de vorm van bundels, waarbij een bundel recht geeft op het uitvoeren van een onderzoek naar het sentiment bij een specifiek leiderschapsteam. Indien de monitors voor de eerste worden toegepast in een organisatie, is de inzet van een Straleno adviseur aan te bevelen.Monitors straleno