De mini masterclass Kennismaking Straleno Way behandelt in vogelvlucht nieuwe benaderingen voor strategisch management, strategisch leiderschap en strategische organisatieontwikkeling. Je krijgt een fascinerend en inspirerend beeld hoe je in deze tijd van toenemende turbulentie kunt werken aan de toekomstige bloei van je organisatie en hoe je meer grip krijgt op toekomstig succes.

VoordelenDoel van de mini masterclass

Het doel van de mini masterclass Kennismaking Straleno Way is jou als deelnemer:

Doel van de mini masterclass


Persoonlijke_groei (Transparant)Docent

Docent van de mini masterclass Kennismaking Straleno Way is dr.ir. Norbert Greveling, grondlegger van de Straleno Way. In zijn ruim 35 jarige loopbaan heeft hij ervaring opgedaan als wetenschappelijk onderzoeker, strategisch adviseur, bestuurder, ondernemer, toezichthouder, docent strategisch management en auteur van managementboeken.

De belangrijkste drijfveer achter deze variëteit was steeds nieuwsgierigheid naar wat organisaties eigenlijk zijn, de oorsprong van het succes van organisaties en de rol van leidinggevenden daarbij. Die zoektocht heeft met input van honderden professionals en leidinggevenden en medewerking van een beperkte groep betrokken professionals uiteindelijk geresulteerd in de Straleno Way.

Norbert_Greveling_docent zonder achtergrond
Resultaat

Deelname aan de mini masterclass Kennismaking Straleno Way resulteert in nieuwe:

  • Inzichten in het strategisch management van organisaties.
  • Ideeën om te werken aan het toekomstig succes van je organisatie.
  • Manieren om naar je organisatie te kijken en naar wat ten grondslag ligt aan het succes daarvan (het geraamte).
  • Inspiratie om de vergaarde inzichten, ideeën en manieren toe te gaan passen en in je eigen werkomgeving meer systematisch en gestructureerd te werken aan toekomstig succes.

Na afloop van deze mini masterclass kun je:

  • Holistisch kijken naar organisaties en verbanden tussen strategische vraagstukken zien die je nog niet eerder gewaar was.
  • De toekomstbestendigheid van je organisatie concreet en bespreekbaar maken.
  • De meerwaarde van toepassing van de Straleno Way voor organisaties duiden en met voorbeelden illustreren.
  • Een route uitstippelen om jezelf/je organisatie professioneel gezien naar een next level te brengen op het gebied van strategisch management, strategisch leiderschap en strategische organisatieontwikkeling.

Aan het eind van de dag ontvang je een certificaat van deelname!

Resultaat


shutterstock_1752724628-Photoroom.png-Photoroom

Investering, data en locatie


masterclass data en locatie

Investering, data en locatie


Deelname aan de mini masterclass Kennismaking Straleno Way vraagt een investering van € 750 excl. BTW. Bij dit bedrag zijn kosten voor lunches en andere consumpties op de locatie inbegrepen, evenals een exemplaar van het boek Strategisch managen in turbulente tijden, leren je organisatie toekomstbestendig te maken van Norbert Greveling en Roland Bushoff.

Deelname aan deze mini masterclass is mogelijk op de volgende data en locatie:

Op deze locatie ben je op de aangemelde datum vanaf 9.00 uur van harte welkom. Het programma start om 9.30 uur en eindigt om 16.30 uur.