De Straleno Way maakt gebruik van bestaande, maar vooral ook van nieuwe organisatiekundige, veranderkundige en bedrijfskundige theorieën, inzichten en vondsten. Wat is concreet nieuw bij de Next Gen benaderingen van de Straleno Way en wat kun je daarmee? Hier een paar tipjes van de sluier.

undraw_lightbulb_moment_re_ulyo-min-Photoroom.png-PhotoroomShared goals

Strategisch managementmodel

De Straleno Way bevat een heldere nieuwe visie op strategisch management. Die visie wordt gevisualiseerd in het Straleno strategisch managementmodel dat duidelijk maakt waar de aandacht naar uit moet gaan bij strategisch management.

Meer over Strategisch managementmodel

Bouwwerk

Geraamte van organisaties

Bij Straleno hebben we een belangrijke sleutel gevonden voor het toekomstig succes van organisaties. Dat is het geraamte van je organisatie en betreft de strategische keuzes die je als leiders maakt over de bouwstenen van je organisatie.

Meer over Geraamte van organisaties

Ontmoeting zonder achtergrond

Strategisch leiderschapsteam

De Straleno Way hanteert als nieuw uitgangspunt dat je organisatie beschikt of gaat beschikken over een strategisch leiderschapsteam dat verantwoordelijk is voor de strategische ontwikkeling van je organisatie, strategische keuzes regelmatig herziet en gewijzigde keuzes doorvoert.

Meer over Strategisch leiderschapsteam