De Straleno Methodiek stelt leiders en adviseurs in staat stelt grip te krijgen op toekomstig succes van organisaties. Maar Straleno is meer dan de methodiek alleen.


Straleno Adviseurs

Straleno heeft een menselijk gezicht in de vorm van adviseurs die gespecialiseerd en geaccrediteerd zijn in de Straleno Methodiek. Dat zijn voornamelijk ondernemende dviseurs die organisaties graag op weg helpen met het toepassen van de Straleno Methodiek. Simpelweg omdat zij ervan overtuigd zijn dat je daar als leider(s) jezelf en je organisatie mee vooruit kunt brengen. Daar willen zij je graag met raad en daad in bijstaan. Ieder vanuit zijn of haar eigen achtergrond en ervaring. Maar allemaal met een gedegen training in de Straleno Methodiek en ervaring met de toepassing daarvan.

Wellicht kun je zelf of met je team eenvoudig uit de voeten met de Straleno wereld en de Straleno Methodiek. Is dat (nog) niet het geval en zoek je daar ondersteuning bij, neem dan vrijblijvend contact op met één van de Straleno adviseurs. Zij helpen je graag verder en dragen graag bij aan je persoonlijke groei op het gebied van strategisch leiderschap en aan de toekomstige bloei van je organisatie.Straleno Adviseurs (Transparant)
undraw_geniuses_9h9g

Straleno Formule

Straleno is ook een zakelijke formule. De formule betreft de manier waarop Straleno en Straleno adviseurs zaken met elkaar doen.

Overweeg je als adviseur te werken met de Straleno Methodiek en wil je daarmee leiders en hun organisaties vooruit brengen op het gebied van strategisch leiderschap en organisatieontwikkeling? Dan biedt de Straleno Formule uitkomst!


Klantcases

Dat toepassing van de Straleno Methodiek resulteert in strategische vooruitgang bij organisaties kun je op diverse plekken op deze website lezen. Maar beter is om dit te vernemen van leiders in organisaties die onderdelen van de Straleno Methodiek al hebben toegepast.

Ben je nieuwsgierig naar organisaties die al ervaring hebben met de Straleno Methodiek? Wil je wat meer weten over hun situatie waardoor ze op zoek zijn gegaan naar externe ondersteuning? Of wil je weten wat de toepassing van de Straleno Methodiek heeft gebracht? In Klantcases delen leiders van bestaande organisaties hun ervaringen.undraw_pitching_re_fpgk
Download

Downloads

Om je als leider(s) op weg te helpen met het toepassen van de Straleno Methodiek, is materiaal ontwikkeld dat je eenvoudig kunt downloaden. Zo zijn er verschillende papers die verdieping of toelichting geven bij bepaalde onderwerpen. En ook praktische tools, om bijvoorbeeld de strategische keuzes over je organisatie inzichtelijk en bespreekbaar te maken.

Zoek je inhoudelijk materiaal dat je bijvoorbeeld kunt gebruiken om je collega’s na te laten denken over bepaalde strategische vraagstukken? Of wil je zelf aan de slag met een onderdeel van de Straleno Methodiek? Kijk gerust eens verder bij de downloads die Straleno te bieden heeft.