De Straleno formule is bedoeld voor adviseurs die de Straleno Methodiek professioneel willen toepassen bij hun opdrachten en zich daarbij willen profileren als Straleno adviseur. Meer over de formule lees je op deze pagina.


Voor wie is de Straleno formule bedoeld?

De Straleno formule behelst een manier van zakendoen tussen Straleno en Straleno adviseurs. Dat kunnen zzp-ers zijn, maar ook adviseurs bij adviesbureaus of interne adviseurs die de Straleno Methodiek bij hun werkzaamheden willen toepassen.

De formule is ontwikkeld voor adviseurs die minimaal over basisvaardigheden als adviseur beschikken, leidinggevenden willen ondersteunen met strategische vraagstukken en:

  • Zichzelf willen profileren met hun eigen bedrijfsidentiteit, maar ook met een keurmerk als gespecialiseerd adviseur in de Straleno Methodiek.
  • Onderdeel willen uitmaken van een community met gelijkgestemde professionals, met wie je indien nodig kunt sparren en samenwerken

Profilering als Straleno adviseur verschaft je veel voordelen, maar daar zijn ook voorwaarden aan verbonden. De spelregels die daarvoor gelden zijn vastgelegd in de Straleno community overeenkomst.Straleno methodiek
Community

Straleno community overeenkomst

Met de Straleno community overeenkomst treed je toe tot de groep van enthousiaste en geaccrediteerde Straleno adviseurs/professionals die de Straleno Methodiek bij hun werk gebruiken. De Straleno community overeenkomst verschaft je toegang tot:

  • Het online Straleno handboek.
  • De Straleno monitors, waarmee je jaarlijks een aantal onderzoeken kunt uitvoeren.
  • Commercieel materiaal dat je kunt gebruiken voor het verwerven van opdrachten.
  • Methodologisch en inhoudelijk materiaal dat gericht is op verdieping en exclusief beschikbaar en bedoeld is voor professionele gebruikers van de Straleno Methodiek.
  • Commerciële en professionele ondersteuning (coaching) bij de verwerving resp. uitvoering van opdrachten.
  • Een community van professionals die, net als jij, graag de Straleno Methodiek toepassen en waarmee je van gedachten kunt wisselen en met wie je kunt samenwerken bij de verwerving en/of uitvoering van opdrachten.

Certificering

Binnen de Straleno community wordt onderscheid gemaakt tussen geaccrediteerde Straleno adviseur en Straleno adviseurs i.o. (in ontwikkeling). Bij toetreding tot de community ben je Straleno adviseur i.o. en heb je doorgaans de ambitie om je binnen afzienbare tijd te accrediteren. Voor accreditatie is het belangrijk dat je voldoende bent getraind in de Straleno Methodiek en dat je voldoende aantoonbare ervaring hebt opgedaan in de toepassing daarvan. In dat geval krijg je de vermelding ‘geaccrediteerd’ op de Straleno website. Dat label kun je vervolgens ook gebruiken in je eigen commerciële uitingen/profilering.CertificateInvestering
Aan de Straleno community overeenkomst zijn jaarlijkse kosten verbonden. Zo zijn er jaarlijkse kosten in de vorm van een community fee en een marketingbijdrage. Daarnaast zijn er bij de aanvang eenmalige investeringen voor het volgen van masterclasses.

De marketingbijdrage wordt primair gebruikt om de Straleno Methodiek onder de aandacht te brengen bij leidinggevenden. Welke activiteiten daarvoor worden uitgevoerd, wordt in overleg met de Straleno community bepaald.

De opdrachten die je verwerft met de Straleno Methodiek voer je voor eigen rekening en risico uit, zonder dat je daar een percentage over afdraagt.


InvesteringAanmelden
Heb je interesse in de Straleno formule en overweeg je om een Straleno community overeenkomst aan te gaan, neem dan contact op met norbert.greveling@straleno.nl of bel Norbert. Met hem kun je een intakegesprek plannen, waarbij naast kennismaking ook de verwachtingen over en weer aan de orde zullen komen.


Aanmelden