De nieuwe innovatieve benaderingen uit de Straleno Way zijn bij uitstek geschikt om te gebruiken door in- of externe strategisch adviseurs. Bij de toepassing van de Straleno Way in organisaties is er immers altijd iemand nodig die gespecialiseerd is in deze materie en die een leiderschapsteam kan gidsen naar groei, grip en bloei.

Groter geheel
Als adviseur beginnen met de Straleno Way

Er zijn verschillende manieren waarop je kunt beginnen met het toepassen van de Straleno Way.


Door het volgen van de mini masterclass Kennismaking Straleno Way en de masterclass Strategisch adviseren met de Straleno Way. Tijdens die opleidingen leer je nieuwe concepten en aanpakken vanuit een veilige leeromgeving kennen en heb je de mogelijkheid om die toe te passen op je eigen of andere organisaties. Het accent daarbij ligt op het leren werken met de Straleno aanpak vanuit de rol als Straleno gids.

Meer over de masterclass Strategisch adviseren met de Straleno Way

Door een gebruikslicentie te nemen op het online Straleno handboek. We bevelen niet aan om daarmee te beginnen, aangezien je zonder een masterclass nog weinig context hebt om er echt mee te gaan werken. Maar als je je eerst nader wilt verdiepen in de materie voordat je een masterclass gaat volgen, kan dat natuurlijk wel.

Meer over Straleno handboek

Door je als adviseur te laten coachen bij het toepassen van de Straleno Way in klantomgevingen. Die optie wordt echter alleen geboden aan adviseurs met de ambitie om Straleno adviseur/gids en Straleno partner te worden. In dat geval kun je met behulp van een soort strippenkaart aanspraak maken op coaching door de grondlegger van de Straleno Way.

Meer over Straleno partner worden


Methoden

Als adviseur kun je de verschillende Straleno Way benaderingen naar eigen inzichten toepassen in je adviespraktijk.

Voor Straleno adviseurs zijn specifieke methoden ontwikkeld om opdrachtgevers te gidsen naar groei, grip en bloei, die je opdrachtgevers kunt aanbieden. Kijk daarvoor naar de Straleno adviesdiensten.