De nieuwe benaderingen uit de Straleno Way zijn bij uitstek geschikt om te gebruiken door leidinggevenden die streven naar een bloeiende organisatie, persoonlijke groei op het gebied van strategisch leiderschap en meer grip op toekomstig succes. En die daarbij gestructureerd te werk willen gaan.


Als leidinggevende beginnen met de Straleno Way

Er zijn verschillende manieren waarop je kunt beginnen met het toepassen van de Straleno Way.


Door het volgen van de mini masterclass Kennismaking Straleno Way en de masterclass Leiden als een strateeg met de Straleno Way. Tijdens die opleidingen leer je nieuwe concepten en aanpakken vanuit een veilige leeromgeving kennen en heb je de mogelijkheid om die toe te passen op je eigen organisatie.

Meer over de masterclass Leiden als een strateeg met de Straleno Way

Door je individueel te laten coachen door een Straleno executive coach. Die ondersteunt je bij een strategische review van je organisatie die je zelf uitvoert aan de hand van de aanpak uit de Straleno Way. Daarbij leer je in een intensief traject verschillende tools en concepten toe te passen en ga je bovendien heel anders kijken naar je eigen organisatie en de rol die je daarin vervult.

Meer over Straleno executive coaching

Door aan een in- of extern Straleno adviseur te vragen een opdracht uit te voeren in je organisatie zoals een toekomstbestendigheidsscan, een strategische review of een Fit-For-the-Future traject. De adviseur zal je vragen een strategisch leiderschapsteam te vormen, met wie je gezamenlijk zo’n traject doorloopt. Op die manier maakt het gehele leiderschapsteam kennis met de Straleno Way, en leert daarmee werken. Uiteraard zonder het doel van de opdracht uit het oog te verliezen.

Meer over Straleno adviesdiensten

Door een abonnement te nemen op het online Straleno handboek. We bevelen niet aan om daarmee te beginnen, aangezien je zonder een masterclass, coaching of een adviestraject nog weinig context hebt om er echt mee te gaan werken. Maar als je je eerst nader wilt verdiepen in de materie voordat je die andere stappen zet, kan dat natuurlijk wel.

Meer over Straleno handboek