Het Straleno handboek is dé online gids die leiders en adviseurs houvast biedt bij het werken aan het toekomstig succes van organisaties met de Straleno Way. Het handboek bevat onder andere modules die je doorloopt bij het strategisch management proces. Maar minstens zo belangrijk is de Straleno wiki met toelichtingen en uitwerkingen van de next gen benaderingen van de Straleno Way.

Straleno Handboek (Transparant)


In de loop van 2024 wordt het mogelijk een licentie aan te vragen voor het gebruik van het Straleno handboek.Straleno wiki

De Straleno Way kent specifieke terminologie als gevolg van nieuwe next generation benaderingen. Dan is het handig om een naslagwerk bij de hand te hebben om snel te kunnen achterhalen wat daarmee wordt bedoeld. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om tijdens het strategisch managen proces de strategische issues van je organisatie vast te stellen. Maar wat is eigenlijk een strategisch issue? En hoe stel je die vast?

Voor dat soort vragen is de Straleno wiki ontwikkeld, die onderdeel uitmaakt van het Straleno handboek. De Straleno wiki belicht niet alleen specifiek terminologie, maar ook de next generation benaderingen en de uitwerkingen daarvan. Via hyperlinks en een moderne zoekfunctie vind je snel je weg in de materie. Zodat je snel weer kunt focussen op datgeen waar je mee bezig was. Maar je kunt je op deze manier ook erg goed nader verdiepen in de materie.

Facilitator

Gebruik van het Straleno handboek

Het Straleno handboek is uitsluitend via deze website toegankelijk. Door een account aan te maken en een gebruikerslicentie aan te schaffen heb je 7x24 uur toegang. Als je dat hebt gedaan en je bent ingelogd, wordt het handboek in het menu vanzelf zichtbaar.

Het Straleno handboek is een dynamisch en levend document. Op basis van ervaringen, nieuwe inzichten en praktijkvoorbeelden krijgt het handboek elk kwartaal een update. Als gebruiker van het handboek ontvang je bij die update een nieuwsbrief over de belangrijkste wijzigingen en aanvullingen.

Om zoveel mogelijk en zo snel mogelijk meerwaarde van het Straleno handboek te ervaren, raden we je aan om minimaal de mini masterclass Kennismaking met de Straleno Way te volgen. Dat is een uitstekende kickstart om je op weg te helpen met het Straleno handboek.undraw_online_test_re_kyfx